mycket om lite & lite om mycketPosts RSS Comments RSS  

Transparens och sanning

Såg just den här tweeten ( http://twitter.com/#!/LinusLarsson/status/96374544796889088 ) i min feed och klickade på den lilla pilen till höger för att se vad som sagts innan och efter och fastnade då på svaret direkt efter där Piratpartiet (läs: den som för tillfället bemannade twitterkontot) försökte svara med denna länk:
http://ppdrift.se/2011/03/25/avbrott-serverflytt/

Som om det skulle vara ett fullgott svar.

Grejen är att vad som står i den där länken inte förklarar ett dugg. Därtill så sägs det i länken att mer information ska komma. Anna Troberg uppdaterade sedan det driftsmeddelandet med nonsens och skrev sedan ett inlägg på sin egen blogg som inte gav mer klarhet i saken det heller.

I kommentarer på egna bloggen har det sedan utlovats fortlöpande information om saken, men jag har då inte sett någon.

Finns det någon som rätt upp och ner (och ärligt) kan svara på hur det kom sig att Piratpartiet flyttade sina servrar från Bahnhof till Portland i slutet av mars i år? Svaret har varit utlovat i 4 månader nu så det ska väl inte vara så värst svårt. Eller?

One Response to “Transparens och sanning”

  1. [...] ont som inte för något gott med sig. Elstrulet (och en trevlig själ) påminde mig om att jag inte släppt rapporten om vår serverflytt än. Jag siktar därför på [...]